Espero Pereti mobili

FLEXIBILITATE FĂRĂ LIMITE

Dacă eşti în cautarea unui sistem de partiţionare eficient cum ar fi un perete mobil, pentru a despărţi o sală de şedinţe, un perete glisant pentru a partiţiona o sală de spectacole sau un perete amovibil pentru a compartimenta o sală de sport, noi vă putem furniza soluţia perfectă.

Sistemele producătorului olandez Espero se potrivesc fiecărei situaţii prin varietatea şi flexibilitatea lor.

Punem la dipoziţie soluţii inteligente pentru pereţi despărţitori simpli sau cu volum mare, pereţi glisanţi cu suprafaţă vitrinată, pereţi amovibili cu uşă încorporată sau parcarea elementelor în locuri puţin vizibile ale unei săli.

Sonico - Pereţi mobili fonoizolanţi
Visio - Pereţi mobili din sticlă
Flexio - Pereţi acustici pliabili
Visio 100 – Pereţi din sticlă mobili si fonoizolanţiSONICO
În paleta produselor R&V Wall Systems, Espero Sonico reprezintă un sistem de pereţi mobili, care îndeplineşte cele mai înalte aşteptări.

Acest tip de pereţi glisanţi este alcătuit din elemente separate, care în formă închisă prezintă o suprafaţă perfect ermetică. Din punct de vedere structural, fiecare panou este alcătuit dintr-un cadran de aluminiu, cu material izolant fonic la interior. La cerere, ambele suprafeţe ale panoului pot fi personalizate (melamină, furnir, tapet sau alt tip de personalizare).

Particularitatea pereţilor Sonico constă în mecanismul structural interior al panourilor, mecanism care pune braţele telescopice în mişcare, garantând astfel stabilitatea peretelui. Izolarea fonică este asigurată datorită materialului etanş de pe marginea panoului. Puteţi alege valori de izolare fonică de Rw = 37 – 58dB (valori garantate de măsuratorile din laborator)!

Prin rotirea cheii cu/la 180° a sistemului de închidere patentat Quick System, se închid sau se deschid pragurile panoului, asigurând astfel fixarea sau mobilitatea acestuia. Datorită sistemului de şine din aluminiu, manevrabilitatea peretelui este simplă, rapidă, uşoară şi silenţioasă. Şinele şi modul de prindere asigură poziţionarea uşoară şi simplă a panourilor, respectiv aducerea lor în poziţie de staţionare.

Pereţii Sonico au un renume internaţional în domeniul izolării fonice, garantat şi omologat de TÜV.

Suprafeţe:
Suprafeţele panourilor sunt executate în funcţie de specificaţiile clientului. Există o gamă variată de posibilităţi de personalizare: suprafaţă laminată de calitate superioară; HPL; vinyl; imprimare digitală; componente din metal; suprafeţe acustice şi cele mai variate furniruri, care pot transforma şi personaliza design-ul interior al oricărei încăperi.

Avantaje şi caracteristici:
Poziţionarea şi parcarea pereţilor mobili Sonico este uşoară, simplă, rapidă şi silenţioasă

Are multiple posibilitaţi de partiţionare: drepte, boltite, în trepte
Prin mobilitatea panourilor se pot realiza toate variantele impuse de design-ul interior
Patru tipuri Sonico 85/ 100/ 110/ 120
Variante de fonoizolare între 37 – 58dB
Înălţimea maximă a unui panou poate atinge 12m!
Îmbinarea magnetică a panourilor
Sistem de şine montabil în orice fel de tavan
1 punct: greutate pana la 240 kg/panou
2 puncte: greutate max. 400 kg/panou


VISIO
Design şi utilizare:
Perete mobil din sticlă transparentă, recomandat pentru separarea, compartimentarea spaţiilor asigurând vizibilitate perfectă.
Dimensiuni standard panouri:
Grosime profil: 45 mm
Grosime sticlă : 10-12 mm
Lăţime: 450-1240 mm
Înălţime: 2000-3500 mm

Structură profile:
Profile orizontale din aluminiu
Prezentare şi suprafaţă:
Profile vizibile din aluminiu cu execuţie standard din aluminiu eloxat natur, care poate fi vopsit conform gamei de culori RAL.
Suprafeţele din sticlă pot fi netede, foliate, vopsite, laminate, gravate, sablate iar profilurile din aluminiu pot fi vopsite conform specificaţiilor clientului şi respectând standardul RAL.
Greutate: cca. 35 kg/m²
Îmbinare panouri:
Profilele verticale din aluminiu asigură închiderea perfectă între panourile din sticlă, protejând în acelaşi timp şi sticla de deteriorări.
Şine şi modalităţi de rulare:
Şine cu profil de aluminiu dur, dimensiuni 100 x 98 mm(HxM)
Mobilitate: prin role din oţel anvelopate cu material plastic (PA/Nylon) în vederea funcţionării uniforme, netede şi silenţioase a panourilor.

FLEXIO
Design şi utilizare:
Sistemul de perete pliabil Flexio este un perete flexibil, alcătuit din panouri individuale conectate între ele prin intermediul unor balamale. Când sunt închise alcătuiesc un perete omogen.
Acest tip de perete poate fi comandat în două variante: cu suspendare superioară, respectiv cu suspendare superioară şi cu şină de ghidare inferioară. La a doua variantă se montează o şină de ghidaj din aluminiu în podea, şină care dirijează şi fixează peretele.
Panourile sunt formate dintr-un cadru de aluminiu, plăci PAL şi un strat interior izolant fonic cu capacitate ridicatş de absorbţie a zgomotelor. Profilele de etanşare din cauciuc, dispuse pe laturile superioare şi inferioare ale panourilor, completează etanşeitatea fonică. Sistemul Flexio este disponobil cu valori de izolare acustică bazate pe măsurători de laborator între Rw 38 dB - Rw 49 dB.
Secţiunile extreme de perete pliabil Flexio pot încorpora o uşă de trecere, care permite ca închiderea peretelui să se efecueze în mod rapid şi uşor, şi facilitează accesul către spaţiile comune.

Dimensiuni standard panouri:
Grosime: 85 mm
Lăţime: 450-900 mm
Înălţime: maximum 3.100 mm


VISIO 100
Design şi utilizare:
Pereţii amovibili Visio 100 sunt compuşi din panouri din sticlă, independente, de tip sandwich, panouri care unite şi fixate compun un perete compact şi fonoizolant.
Panourile sunt realizate din rame autoportante din aluminiu, ramforsate cu şine din oţel de înaltă rezistenţă, iar fronturile sunt din sticlă securizată.
Izolarea acustică este asigurată de pragurile automate cât şi de chederele din cauciuc aflate pe marginile panourilor. Închizătorul telescopic şi panoul de transfer asigură poziţionarea exactă a peretelui şi fonoizolarea acestuia. Valoarea de fonoizolare realizabilă cu Visio 100 este de Rw = 42 - 50dB.
Finisaj şi suprafaţă:
Visio 100 este finisat pe ambele parţi cu sticlă securizată de 6 mm. Rama panoului, de 9 cm, se poate comanda în mai multe culori conform RAL (screen-printed). Sticla clară asigură vizibilitatea totală. Satisfacerea tuturor necesităţilor de design şi funcţionalitate, impuse de proiect, se pot realiza datorită posibilităţii utilizării oricăror suprafeţe din sticlă, sticlă folosită în construcţii cât şi în amenajări interioare. Se poate opta, de exemplu, pentru: sticlă sablată, colorată, imprimată sau laminată. Pentru a explora creativitatea panourile, acestea pot fi comandate cu profilele laterale din aluminiu vopsit şi suprafeţele vitrante pot fi dotate cu jaluzele situate între straturile de sticlă exterioară.

Avantaje şi caracteristici:
transparenţa şi exploatarea optimă a spaţiului
valoare de izolare fonică Rw 42 50 dB
panouri mobile cu diverse posibilităţi de parcare
profilele magnetice asigură îmbinările şi izolarea fonică
sistem de şine montabil la orice tip de tavan

Dimensiuni panouri standard:
Grosime: 87 mm
Lăţime: 450-1240 mm
Înălţime: 2000-6500 mm
Sticlă securizată de 6 mm


Pentru mai multe informaţii despre acest sistem sau pentru ofertă de preţ, vă rugăm să luaţi legătura cu noi.

Eşti interesat de acest produs?

Alte produse

Balustrade din sticla

Monostrato - Pereti pliabili personalizati

Sisteme de pereti pentru grupuri sanitare